video problem

Discussion in 'Computer Forum' started by shak, Apr 30, 2005.

  1. shak

    shak Harrr!

    guys i have got a strange problem here...
    when playing any video .... if i scroll a webpage or open a picture using any picture applications the video goes all fuzzy and pink and green dots appear all over the video ... its something like matrix code but instead of symbols i get dots...
    i know it sounds strange ... but the problem goes away only when i restart the pc ... first i thought there was something wrong with the video drivers but i have installed the latest drivers .. still i get the same problem.... any ideas?
     
  2. nik_bokacheley

    nik_bokacheley :help: I'm a mad :sadbye:

    IS there something wrong with your media file?? I mean the video file which you paly might be corrupted.. Or maybe that your media player needs a re-installation..
     
  3. 6string_addict

    6string_addict * Addicted Guitarist * <img src="http://www.indian

    i guess there is something wrong in your video card.....
    when did you last format our pc....?
    format it and see if it goes or not... otherwise it's surely your video card problem... change it....quickly
     
  4. nik_bokacheley

    nik_bokacheley :help: I'm a mad :sadbye:

    Video card??...what about those who has an in-built video card..Like me*shy*...I've PIII 810e FST mother board that has in-built video card...?? What if i have the same problem??:-?
     
  5. rabi_sultan

    rabi_sultan <Bulla Ki Jana>

    first thing to do is to update your codecs and not suspect anything else.
     
  6. nik_bokacheley

    nik_bokacheley :help: I'm a mad :sadbye:

    Yes CODECS might help..
     
  7. shak

    shak Harrr!

    got my codecs, i have a fresh win xp running, the media players are fresh installs as well, the problem is not with one video, it does the same thing with every video.
    6string_addict, i think u r right, there is some prob with my video card, i'll see if i can get it changed.
    THANKS: nik, rabi, 6thstring... u guys rock
     
  8. 6string_addict

    6string_addict * Addicted Guitarist * <img src="http://www.indian

    THANKS SHAHRUKH...hope it will solve the problem.... :beer:
     
  9. Addy Pant

    Addy Pant Highway Star

    Have you overclocked your video card?? If yes, try lowering the frequencies.
    :cool:
     
  10. shak

    shak Harrr!

    ^ooo ...tell me that in english plz!!! ..
     
  11. light_of_erindi

    light_of_erindi New Member

    i had told Saurabh to get codec packs.....he had some similar problem.... try searching for 'video problems' in search with Dr Saurabh as thread starter...u'll get there.
     
  12. light_of_erindi

    light_of_erindi New Member

    here ya go.....
    codecs

    try it on...
     
  13. rabi_sultan

    rabi_sultan <Bulla Ki Jana>

    yeah btw if the codecs don't work then it could be the software or the drivers.

    best thing to do would be to see if you can get a cheap AGP or PCI card from somewhere and plug it in and see what happens. If it works then its more than likely the card or drivers.

    Also you could try installing a set of older version drivers rather than newer versions of that driver.
     
  14. shak

    shak Harrr!

    ... i'll try installing the older drivers .. and will let ya know what happened... thnx erinidi and rabi
     
  15. .:SpY_GaMe:.

    .:SpY_GaMe:. New Member

    problem solved??

    well try using vlc player its better n does not need codecs
     
  16. apurbajd

    apurbajd ~#$&amp;*$@*^$

    Tur obsolete mainboard ta ke phele ekta latest motherboard niye asbi. And this time .. video card extra niye nibi.. built in-er kaaj nei , full waste. Extra nile upgrade korte parbi .. bujhli...
     

Share This Page